Poszukuję do wynajęcia kawalerki - Warszawa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • pablo.szymanski
    Classic
    • 2009
    • 22

Skrzynia która chodziła bez oleju przez jakiś czas dokona swego żywota, a kolega będzie tylko do niej dokładał. Myślę, że jakaś używka z anglika była by dobra.

Ostatnio słyszałem, że paru potrzebujących jakieś części z jednego modelu auta (chyba audi) złożyło się na auto i kupili w Anglii i rozebrali go na części, ponoć wyszli lepiej na tym jak by kupować na szrotach.
    Pozdrawiam
    Paweł Szymański
  • dacki
    Ambiente
    • 2007
    • 109

Witam,
    poszukuję do wynajęcia kawalerki w Warszawie - najlepiej w niedalekim sąsiedztwie stacji metra. Jeżeli ktoś z Was może pomóc (powiedzmy tak do 1100pln) proszę o PW.
    Szukam czegoś na dłużej, nie na okres wakacji.
    Z góry dzięki.

Komentarz

• mozgi
      L&K
      • 2009
      • 1129
      • Octavia I (1U2)
      • AKL 1.6 MPI 101 KM

do 1100zł nie wiem czy znajdziesz blisko metra, może dwa lata temu za tą cenę to było realne, ale nie dzisiaj :wink:
      ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
      Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60

Komentarz

• dacki
        Ambiente
        • 2007
        • 109

1100 to nie jest moja ostateczne stanowisko przecież. Jak ktoś będzie miał propozycję to będziemy rozmawiać.

Komentarz

Pracuję...